måndag 3 oktober 2011

Hotellfrukost

Tänk vad olika frukostutbud det finns på olika hotell.
En gång när vi var i Californien och beställde in Continental Breakfast så fick vi in varsitt wienerbröd med pulverkaffe. Fast jag slapp kaffe, de hade även pulverchoklad, fantastiskt flott...

Här på hotellet i Alcudia är det bättre.
Jag sippar på ett glas champagne, tar en croissant som tilltugg och en Anton Berghs marsipanbröd slinker också ner. Äggen är ingen hit och inte heller apelsinjuicen (den senare är som Basil Fawlty skulle sagt: fresh from the can) så det skippar jag.
Magnus radar upp en stadigare frukost, det blir bl a (för jag missar nog en del) rostat bröd med allehanda läskiga korvar på, scrambled eggs, stekta ägg, vita bönor, bacon, stekta korvar, roliga potatiskrumelutter, lite färsk frukt, frallor med ost, juice och kaffe.
Efter det står vi oss bägge två bra till det är lunchdags. Idag blev det varsin tonfiskssallad på stranden.

Ikväll ska vi träffa Johannes från jobbet som otroligt nog dels tog semester samma vecka som oss, och dessutom till Alcudia. Bägge resorna var planerade sedan länge men vi visste inte om varandra förrän i torsdags, vilket vi borde gjort med tanke på att vi bara är ca 15 anställda.

En annan kul grej är att Magnus idag fick ett sms från en annan tekniker på jobbet (teknikern har samma jobb som vår semestrande kollega). I smset stod det kort och gott: Har du sett Johannes?
Magnus svarade kort: nej, men vi ska träffa honom ikväll!

Vi gissar att den arbetande förvirrade smsaren glömt att vi alla är på semester, och nu undrar han såklart varför vi ska träffa Johannes ikväll och inte på jobbet! :-D


- Posted using BlogPress from my iPad

2 kommentarer:

  1. Dricker du skumpa till frukost???? Det ska vara whisky!

    SvaraRadera
  2. Hahaha, nääääh, whisky är äckligt!

    SvaraRadera